Adıyaman Belediyesi tarafından bu sezon Adıyaman’ı Bölgesel Amatör Lig’de başarıyla temsil eden Adıyaman 1954 Spor’a 500 bin TL yardımda bulundu.

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, gelecek sezon Adıyaman’ı profesyonel ligde temsil etmesi için sezon başında verdiği 500 bin TL’lik destek sözü için Adıyaman 1954 Spor’un antrenmanını ziyaret etti. Kulüp Başkanı Hüseyin Koç ve taraftarlar tarafından karşılanan Başkan Kutlu, takımın önümüzdeki sezon 3. Lig’de mücadele etmesi için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini söyledi. Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’ya verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Bu sezon Adıyaman’da bir bütünlük sağladık. Şampiyonluk yolunda bize çok ciddi destekler veren Belediye Başkanımız Hüsrev Kutlu’ya minnettarız. Bizim için büyük bir güç. Gerek maddi, gerekse manevi anlamda bizi hiç yalnız bırakmayan başkanımıza ve her zaman yanımızda olan Başkan Yardımcımız Sait Kutlu’ya çok teşekkür ediyoruz. Onlarla daha da güçlüyüz. Şehir olarak inandığımız şampiyonluğa bu sezon sonu ulaşacağız ve kupayı başkanımıza getireceğiz inşallah” dedi. Başkan Kutlu ise tek hedeflerinin Adıyaman’ı profesyonel liglerde temsil edecek bir takımın olması olduğunu söyleyerek, “Adıyaman 1954 Spor, emin ve inançlı adımlarla yoluna devam ediyor. Sezonun ilk yarısını 4 puan farkla lider kapattı, ikinci yarıya da galibiyetle başladı. Adıyaman’ın yeri BAL Ligi değil, Adıyaman’ın yeri en azından 1. Lig olmalı. Süper Lig’i hedeflemeli. Çünkü bu şehir, bu taraftarlar ve bu oyuncular bunu hak ediyor. İnşallah el birliğiyle hareket edip daha da güçleneceğiz. Adıyaman Belediyesi olarak biz bütün gücümüzle takımımızın yanındayız. Takımımızla ilgili tüm organizeleri yapması için başkan yardımcımız Said beyi görevlendirdik. Başkan yardımcımız içeride ve dışarıda her zaman takımımızla birlikte oluyor. Bizde fırsat buldukça gerek antrenmanlara, gerekse maçlara geliyoruz ve gelmeye de devam edeceğiz. Bu inançla inşallah daha ilerilere doğru yürüyeceğiz. Elde edilen başarılı sonuçlardan dolayı yöneticilerimizi, teknik heyetimizi, sporcularımızı ve taraftarlarımızı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Taraftarların yoğun tezahüratları arasında bir süre antrenmanı takip eden Başkan Kutlu, antrenman sonunda teknik heyet ve futbolculara baklava ikram etti. Daha sonra iki taksit şeklinde ödenen 500 bin TL’lik destek çekini Kulüp Başkanı Hüseyin Koç’a teslim eden Başkan Kutlu, Adıyaman’ın menfaati için her türlü göreve hazır olduklarını vurguladı.