Afganistan Cevizcan Valisi Mevlevi Lutfullah Azizi Ahmad ve Şibirgan Belediye Başkanı Hüseyin Salih, İhlas Vakfı’nın Afganistan’da gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören’e ve İhlas Vakfı’na teşekkür etti.

Yurt içi ve yurt dışında 43 yıldır yaptığı birçok hizmetin karşılığı olarak, Bakanlar Kurulu Kararı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile ‘Kamu Yararına Çalışan Vakıf’ statüsü kazanan İhlas Vakfı, bu sene 25 ülke ile yurt içinde 38 merkezde kurban kesimi yaparak yüz binlerce kişiye bayram sevinci yaşattı.

İhlas Vakfı’nın kurucusu merhum Doktor Enver Ören’in vasiyeti olan, “Afganistan ve Afrika ülkelerine elinizden geldiği kadar yardımcı olun” sözlerine istinaden her sene hizmetlerini artırarak devam eden İhlas Vakfı, bu sene ağırlıklı olarak Afrika ülkeleri ile birlikte Afganistan’ın Şibirgan vilayetinde 200 büyükbaş kurban kesimi yaparak fakru zaruret içerisinde bulunan Afganistan halkının yüzünü güldürdü. İhlas Vakfı’nın kamu yararına yaptığı hizmetleri her sene üzerine koyarak devam ettirmesinden dolayı, Afganistan Cevizcan vilayeti Valisi Mevlevi Lutfullah Azizi Ahmad ve Şibirgan Belediye Başkanı Hüseyin Salih, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören’e ve İhlas Vakfı’na teşekkür etti.

Cevizcan vilayeti Valilik makamında gerçekleşen buluşmada; Ahmet Mücahid Ören’e takdim edilen teşekkür belgesini, vekaleten İhlas Vakfı Afganistan Temsilcisi Mustafa Mahdum ve Yardımcısı Abdülhakim Mahdum aldı.