AKSARAY (AA) - Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Aksaray Şube yönetimi ile üniversite öğrencileri arasında kaynaşma toplantısı düzenlendi.

AGD Şube Başkanı Sait Çelebi, şube binasında düzenlenen toplantıda, kaynaşma toplantısı ile gençlerin kendilerini yakından tanımalarını amaçladıklarını belirtti.

Bu çağdaki iş ve yaşam tercihi noktasında en önemli adımların atıldığını dile getiren Çelebi, "Gençlerimizin kendilerine rol model belirlemeleri için iyi örnekler oluşturmak gerekir. Bu amaçla bizler gençlerimizle hem özelde hem genelde ilgilenmeyi kendimize bir borç biliyoruz. Özellikle artan terör eylemlerinde ve intihar vakalarında şuursuz ahlaki ve dini değerlerden mahrum yetişmiş gençlerin kullanıldığına şahit oluyoruz" dedi.

Çelebi, kendilerinin inançlı bir gençlik yetiştirmenin, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendini tanımlayabilen ve tarihi köklerinin bilincinde bir nesil için koşuşturduklarını belirterek, "Bu vesile ile tüm gençlerimize sesleniyorum. Hepiniz için yanımızda yer vardır. Bütün ailelere sesleniyorum çocuklarınızı bize emanet ederken gözünüz asla arkada kalmayacaktır" ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından AGD yönetimi ile öğrencileri sohbet etti.