AK Parti Yenimahalle İlçe Başkanlığını ziyaret eden AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman, ilçe teşkilatlarının da amacının sivil toplum kuruluşları gibi hizmet olduğunu, bu hususta ortak hareket edilebileceğini ifade etti.

AK Parti Yenimahalle İlçe Başkanlığında gerçekleşen ziyarete Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) Genel Başkanı Hilmi Yaman, AHİD Yenimahalle Şube Başkanı Sefa Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Yenimahalle Şube Başkanı Süleyman Alper İnceöz "Yeni kurulan Yenimahalle şubesinin Yenimahalle için hayırlı olmasını dilerim. AHİD Yenimahalle şubesinin her daim yanındayız. Birlik ve beraberlik içinde Yenimahalle’ye hizmet edeceğiz. Bu hususta eleştirilerinize ve önerilerinize her daim açık olduğumu belirtmek isterim" diye konuştu.

"Ortak paydamız hizmet" diyen AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman "STK’ların ve parti başkanlıklarının amacı aynı, hizmet etmek. Memleketimiz Ankaramıza, ülkemize ve milletimize hizmet edelim, katkı sağlayalım, Ankara’nın marka değerine katkımız olsun diye uğraşıyoruz. Yeni açılan Yenimahalle şubemizin Yenimahalle parti teşkilatları ile uyum içerisinde çalışmasını arzu ediyorum. Ortak hareket edileceğini düşünüyorum" ifadesini kullandı.

AK Parti Yenimahalle Kurucu İlçe Başkanı Hamdi Balaban, "Allah nasip etti biz bu davanın kuruluşunda görev aldık. Halen bir nefer olarak her göreve hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Bugün buraya AHİD Yenimahalle Şubesi olarak geldik, yeni yönetimin hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

AHİD Yenimahalle Şube Başkanı Sefa Bayrak ise şunları söyledi:

"Sizlerin huzurunda yeni kurulan şubemizin hayırlı olmasını diliyorum. Misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız Hilmi Yaman’ın da dediği gibi Yenimahalle’ye hizmet noktasında birlikte hareket edeceğimize inanıyorum."