Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan, Antalya’daki esnaf ziyaretinde bir simitçiden satın aldığı simitleri vatandaşlara ikram etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan, Antalya programı kapsamında Memerevleri Mahallesi’ndeki Çocuk Evi’ni ziyaret etti. Sayan, buradaki çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Ziyaretin ardından Bakan Sayan, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse ve Gökçen Özdoğan Enç ile AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer ile birlikte Kazım Özalp Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Sayan, bir simitçiden satın aldığı simitleri kendisini takip eden gazetecilere ve vatandaşlara ikram etti. Sayan, kente tatil için gelen Çinli turistlerle de bir süre sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bakan Kaya, daha sonra Kaleiçi’nde bulunan Antalya Olgunlaşma Enstitüsünde Teke Yöresi Yörükleri’nin sosyal yaşam ve giyim kültürünü yansıtan "Yörüklerde Baş ve Aksesuarlar" sergisinin açışını yaptı.