ANKARA (AA) - AK Parti İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, partisinin Çubuk ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Yamalı, ziyarette İlçe Başkanı Baki Demirbaş ve Belediye Başkanı Tuncay Acehan'dan ilçe hakkında bilgi aldı.

Çubuk Muhtarlar Dernek Başkanı Burhan Şan ve mahalle muhtarlarıyla da bir araya gelen Yamalı, mahalle muhtarlarının taleplerini dinledi. Yamalı, daha sonra, AK Parti ilçe yöneticileriyle toplantı düzenleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çubuk'un en başarılı ilçelerin başında geldiğini ifade eden Yamalı, şöyle konuştu:

"Partimizin, bizim teşkilatımızın, bizim davamızın kendine has bir yapısı var. Teşkilatımız kurumsal olduğu kadar, yarı askeri bir disipline de sahip bir partidir. Çubuk teşkilatımız da bu anlayış doğrultusunda özenle çalışan bir teşkilatımız. Bu, elde ettiği seçim başarılarından da anlaşılmaktadır. Son seçimde AK Parti olarak tüm yurtta olduğu gibi Ankara'da da önemli bir başarı elde ettik. Tüm teşkilatlarımızla bu büyük başarıyı sağladık. Başarı var diye durmak yok, çalışmalarımıza ara vermeden tüm teşkilat mensuplarımızla devam edeceğiz."

- "Yarın tekrar seçim olacakmış gibi çalışıyoruz"

Son seçimlerde teşkilat olarak bir uyum içinde çalışarak büyük başarı elde ettiklerini söyleyen İlçe Başkanı Baki Demirbaş da, bu başarıda partiye gönül verenlerin katkısı oluğunu belirtti.

Seçimin hemen ardından çalışmalara ara vermeden devam ettirdiklerini anlatan Demirbaş, "Mahalle temsilcilerimiz, yürütme kurulu üyelerimiz, sandık başkanlarımız, kadın ve gençlik kollarımızın toplantılarını mutat şekilde, sanki yarın tekrar seçim olacakmış gibi devam ettiriyoruz. Bunların yanında arkadaşlarımızla sürekli sahadayız ve halkın istek, talep ve şikayetlerini dinliyoruz" diye konuştu.

Çubuk Belediye Başkanı Acehan ise üniversitenin faaliyete geçmesiyle ilçe nüfusunun hızla artacağını, bunun için çeşitli hazırlıklar yaptıklarını belirtti. Esenboğa Havalimanı'na yapılması planlanan metronun ilçe merkezine kadar getirilmesinin büyük bir zorunluluk olduğunu vurgulayan Başkan Acehan, "Bu konuda sizlerden de destek istiyoruz. Üniversitenin gelişiyle ilçemizin nüfusu çok hızlı bir şekilde yükselişe geçecek. Bu noktada ulaşım sorunları yaşanmaması için hafif raylı sistemin ilçe merkezine kadar uzatılması gerekmektedir" dedi.