AK Parti İl Başkanlığına atanan Süleyman Serdar Budak, Diyarbakır’a geldi. Havaalanında davul zurna ve çiçeklerle karşılanan Budak, il başkanlığında yaptığı konuşmada “En kısa zamanda Diyarbakır’a yakışır bir şekilde çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.

AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan Süleyman Serdar Budak, bugün Ankara’dan Diyarbakır’a geldi. Havaalanından yoğun bir kalabalık tarafından davul zurna ve çiçeklerle karşılanan Budak’a, sevgi gösterileri arasından araç konvoyuyla AK Parti İl Başkanlığı binasına geçti. İl binasında kendisini karşılayan partililerle tek tek tokalaşan Budak, ayağının tozuyla açıklamalarda bulundu.

“Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız”

Günün birlik olmak günü olduğunu ve yeni başlangıçlara hep beraber yürüyeceklerini ifade eden Budak, “Hep beraber birliktelik içerisinde kadim şehir Diyarbakır’a yakışır bir şekilde çalışmalarımıza başlayacağız. Bu süreçte sizlerin sayesinde bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Bu kutlu görevi bize tebliğ eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yürekten teşekkür ediyorum. Havaalanından il başkanlığına kadar karşılamaya gelen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından Budak, il başkanlığında tebrikleri kabul etti.