NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, "Her üyemizin, mahalle temsilcimizin gayretiyle 3-0 oldu" dedi.

26. Dönem Milletvekili Seçimi sonuçlarının netleşmeye başlamasının ardından çok sayıda vatandaş, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı önüne gelerek sevinç gösterisinde bulundu. Tezahüratlar yaparak seçim sonuçlarını kutlayan partililer, havai fişek attı.

Parti binası önünde vatandaşlara seslenen İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, herkesin bu seçimde bir ve beraber olduğunu belirtti.

Sonuçlardan oldukça memnun olduklarını dile getiren Tanrıver, "Elhamdülillah sizlerle yine bir balkon konuşmasında bir ve beraberiz. 7 Haziran’dan sonra 'hayır hayır' diyenler bugün sandığa gömülmüş durumdalar. Bu emek, bu gayret sadece bir vekilin, il başkanının değildir. Her üyemizin, mahalle temsilcimizin gayretiyle 3-0 oldu. Merkez ilçe dahil 8 ilçeme çok teşekkür ediyorum. Herkes bir ve beraber oldu. Herkes milletin ferasetinin ne demek olduğunu bu seçimde öğrendi" diye konuştu.

Kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti Nevşehir Milletvekili olarak seçilen Ebubekir Gizligider de parti binasında vatandaşların tebriklerini kabul etti.

Türkiye’nin daha iyi noktalara erişebilmesi için yürütülen hizmetlerin artarak devam edeceğini ifade eden Gizligider, "Seçim gecesi Gazze’den ve Anadolu’dan mı, yoksa Tel Aviv’den mi kutlama yapılacak' deniliyordu işte cevabı ortada. Milletimiz ariftir, irfan sahibidir, ne zaman nasıl bir cevap ve karşılık vereceğini bilir" ifadelerini kullandı.