ANKARA (AA) - Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş beraberinde ilçe teşkilatı üyeleriyle AK Parti Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan’ı Türkiye Büyük Millet Meclisindeki makamında ziyaret etti.

AK Parti Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan’ı TBMM'de ziyareti sırasında gündeme gelen Akyurt’a yapılacak olan hastane ve karayolu konuları hakkında konuşan Başkan Ayantaş, "ilçemizde yapılmasını istediğimiz hastanemiz bağımsız bir hastane olacak. Mevcut 50 yataklı hastanemizin 25 yatağı Sağlık Bakanlığına, diğer 25’i ise Numune Hastanesine ait. Bu da hastanenin sağlıklı çalışmasını etkiliyor. Ekibimizle birlikte hastanemizin yapısını değiştirerek daha iyi konuma getirdik. Yeni hastane için de Belediye olarak imar planını hazırladık. Bunun yanında 3 gidiş, 3 de geliş olmak üzere ilçemizden Ülker Kavşağına kadar genişletilmiş yol çalışmamız var. Projesi tamamlandı. Bu konularda karşımıza çıkan pürüzleri aşma noktasında desteklerinizi bekliyoruz. Bizi misafir ettiğiniz için teşekkür ediyorum" dedi.

Milletvekili Arslan da projeler hakkında detaylı bilgi almak ve çalışmaları hızlandırmak için ilgili kurumlarla görüşeceğini belirterek “Akyurt en hızlı büyüyen ilçelerimizden bir tanesi. Gayretli çalışmalarınız süresince bazı sorunlarla karşılaşmanız çok doğal. Bizler de elimizden geldiğince sizlere destek olmak için buradayız" diye konuştu.