Manisa’nın Alaşehir ilçesinde yaşayan 85 yaşında yürüme güçlüğe çeken Emine Gülsün’ün imdadına Alaşehir Belediyesi yetişti. Belediye tarafından yaşlı kadına tekerlekli engelli aracı hediye edildi.

Alaşehir Belediyesi engelli vatandaşlara karşı uyguladığı pozitif ayrımcılıklara bir yenisini daha ekledi. İlçenin Hacıbey Mahallesinde ikamet eden 85 yaşında ve yürüme güçlüğü çeken Emine Gülsün isimli vatandaşın yakınları tarafından belediyeye yapılan başvuru olumlu sonuçlandı. Yaşlı kadının durumunu öğrenen Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erkan Boğa yaşlı kadının evine giderek tekerlekli sandalyeyi hediye etti.

Takdim sırasında konuşan Erkan Boğa, “Belediye Başkanımız Dr. Gökhan Karaçoban’ın engelli ve yaşlı vatandaşlarımıza karşı ne kadar hassas olduğunu bilmekteyiz. Bizde kendilerinin bu konudaki talimatları doğrultusunda yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırma amacıyla bu ve buna benzer talepleri olduğunda bu taleplerini yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Tekerlekli Sandalye yardımı yapılan vatandaşın kendisi ve yakınları da belediye başkanının kendilerine karşı ilgisinden ve yardımlarından dolayı teşekkürlerini sundu.