Altınordu Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

Altınordu Belediyesi, belediye bünyesinde çalışan memurların haklarının korunması amacıyla Bem-Bir-Sen ile Sosyal Denge Sözleşmesi imzaladı. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın makamında gerçekleştirilen imza törenine Bem-Bir-Sen Ordu Şube Başkanı Rahmi Çakar katıldı.

Gerçekleştirilen Sosyal Denge Sözleşmesi imza töreninde konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yapılan sözleşme ile çalışanların haklarının korunacağını söyledi. 2019 seçimlerine kadar geçerli olacak sözleşmeyi imzaladıklarını dile getiren Başkan Tekintaş, “Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Ordu Şubesi ile planlamış olduğumuz, memur arkadaşlarımızın haklarını korunabilmesi için daha önce imzaladığımız 2 yıllık sözleşmenin süresi doldu. Şimdide 2019 seçimlerine kadar olan süreyi ihtiva eden yeni bir sözleşmeye imza atacağız. Yapılan sözleşme ile çalışan arkadaşlarımıza katkı sunulacak olması hem bizim açımızdan hem de çalışanlarımız açısından çok önemli. Belediye olarak bizler yapılmış olan çalışmaların verimli yürütülebilmesi için çalışanlara bu güzellikleri vermeye devam edeceğiz. İnanıyorum ki sendikalar da üyelerinin haklarını korurken ülkemizin, birliğini ve bütünlüğünü korumak adına sorumluluk içerisinde çalışmalarını sürdürüyorlar” dedi.

Çakar: “Üyelerimize hayırlı olsun”

İmza töreninde söz alan Bem-Bir-Sen Ordu Şube Başkanı Rahmi Çakar ise konuşmasında, yapılan sözleşmenin üyelere hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Altınordu Belediyesi ile daha önce yapmış olduğumuz 2 yıllık sözleşmenin sonuna geldik. Bugünde yapılan sözleşme ile 2019 seçimlerine kadar aynı çerçevede devam etme kararı aldık. Ben bu kapsamda Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a teşekkür ederken yapılan sözleşmenin ise üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Düzenlenen tören Sosyal Denge Sözleşmesi için atılan karşılıklı imzalarının ardından sona erdi.