AnadoluJet, sunduğu ekonomik ve güvenli havalimanı transfer hizmeti için yeni bir kampanya düzenliyor. 5-25 Aralık 2014 tarihlerinde Ankara-İstanbul arası uçacak AnadoluJet yolcuları, havaalanı transfer hizmeti dâhil sadece 89 TL’ye seyahat etme şansını yakalıyor.

18 Aralık 2014 tarihine kadar AnadoluJet web sitesi üzerinden kampanya kodu ile bilet satın alan AnadoluJet yolcuları, 5 -25 Aralık 2014 tarihleri arasında yapacakları uçuşlarda hem en uygun fiyatlarla havalimanına ulaşıyor hem de ekonomik seyahatin tadını çıkartıyor.

Ankara Esenboğa Havalimanı ile İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı arasında seyahat eden ve biletini www.anadolujet.com üzerinden bir hafta önce alan herkes AnadoluJet ile 49 TL’ye uçma ayrıcalığı yakalıyor. Kampanya dâhilinde havalimanı transfer hizmeti kullanmak isteyen AnadoluJet yolcuları yalnıza 89 TL ödeyerek hem havada hem de karada konforlu seyahatin tadını çıkartıyor.

İstanbul’da; Ataşehir, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Beyoğlu, Çekmeköy, Esenler, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kağıthane, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sarıyer, Sultanbeyli, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar ve Zeytinburnu semtlerinde Ankara’da ise Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Mamak, Sincan ve Yenimahalle’de geçerli olan Secure Drive kampanyası diğer promosyonlarla birleştirilemiyor.