ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından önce isimleri belirlenen ve Ankara Valiliği tarafından onaylanan Beştepe Mahallesi'ndeki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın etrafındaki bulvar ve caddelerin isimlendirme levhalarının takıldığı bildirildi.

Belediye Basın Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediye Meclisi'nde daha önce alınan karar çerçevesinde, Yenimahalle İlçesi Beştepe, Emniyet ve Gazi mahalleleri ile Etimesgut İlçesi Bahçekapı Mahallesi sınırlarından geçen ve yol bütünlüğünün sağlanması amacıyla 11. sokak ile birleştirilen "Alparslan Türkeş Caddesi" ile Cumhurbaşkanlığı Sarayı çevresinde yeni açılan "Cumhurbaşkanlığı Bulvarı", "Cumhurbaşkanlığı Caddesi" ve "Yeni Çiftlik Caddesi"nin levhalarının, Fen İşleri Daire Başkanlığı, Numarataj Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yerlerine takıldığı belirtildi.

Açıklamada, Meclis toplantısında, ismi Zübeyde Hanım Caddesi olarak değiştirilen eski Mertler Sokağına da yeni ismi olan "Zübeyde Hanım Caddesi" tabelasının monte edildiği kaydedildi.