ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde, ülke genelinde artan terör saldırıları nedeniyle "teröre lanet yürüyüşü" düzenlendi. 

Gazi Gündüzalp İş Merkezi önünde toplanan sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş, ellerinde Türk bayrakları, terörü lanetleyen slogan ve tekbirler eşliğinde Hanlar Önü Meydanı'na yürüdü.

Yürüyüşe, Şırnak'ta, teröristlerce yola döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan ve Güdül'de toprağa verilen Özel Harekat polisi Şahin Polat Aydın'ın annesi Hülya, ağabeyi Ömer ve kız kardeşi Tuğçe Aydın da katıldı. Meydanda toplanan vatandaşlar, şehitler anısına saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nı okudu. 

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, burada yaptığı konuşmada, terörü lanetleyerek, "Bu birlikteliğimiz olduğu sürece bizi kimse yıldıramaz. Çanakkale'de 250 bin şehit vermiş bir milletin evlatları ve torunlarıyız. Allah'ın izniyle bu yolda şehit olur, bu memleketi en güzel hale getiririz" diye konuştu. 

Emekli öğretmen Ahmet Yıldırım ise konuşmasında, terörü lanetleyerek, "Biz birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece Türkiye Cumhuriyetini kimse yıkamayacaktır ve yıkmaya da cesaret edemeyecektir" şeklinde konuştu. 

Yürüyüş, duanın ardından sona erdi.