ADANA (AA) - Merkez Yüreğir ilçesinde cinnet getirdiği öne sürülen babanın eşini ve 2 kızını öldürdükten sonra intihar ettiği olayda ölenlerin cesetleri otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Seyhan Mahallesi'ndeki eve gelerek incelemelerde bulunan savcı ve polis ekibi çalışmasını tamamladı. Olayda hayatını kaybeden Serhat Ögelge, eşi Sinem ve kızları 4 yaşındaki Selen ve 6 aylık Simge'nin cenazeleri, yakınlarının gözyaşları arasında evden çıkartıldı. Cesetler, cenaze aracına konulduğu sırada yakınlarından bazıları sinir krizi geçirdi. 

Daha sonra cesetler, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, olayda kullanılan av tüfeğini bir kutuda evden çıkarttı.

Sinem Ögelge'nin kaçmaya çalışırken evin yatak odasının kapısında vurulduğu ileri sürülürken, Serhat Ögelge'nin eşini vurduktan sonra iki kızını da vurup intihar ettiği ileri sürüldü. 

Mobilya atölyesi sahibi Serhat Ögelge'nin sabah işe gitmemesi üzerine işçilerinin cep telefonuyla aradığı, ancak telefonla kendisine ulaşamayan işçilerinin evine gelerek aynı binada oturan babası Sadık Ögelge'ye durumu bildirdiği öğrenildi. Evin kapısını çalmalarına rağmen açan olmayınca pencereden içeriye baktıklarında gelini ve torunlarının yerde hareketsiz yattığını gören Sadık Ögelge, işçilerle birlikte daireye girdiklerinde 4'ünü de tüfekle vurulmuş halde buldukları belirtildi.

Öte yandan, Sinem Ögelge'nin daha önce eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle baba evine gittiği, daha sonra barışıp evine döndüğü iddia edildi. Cenazelerin yarın toprağa verileceği öğrenildi.