Arnavutluk Cumhuriyeti Başbakanlık İletişim heyeti, Türkiye’deki iletişim sistemini incelemek ve tecrübelerden faydalanmak için geldikleri Başkent’te Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı birimlerini ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkent’in tanıtımında önemli bir rol üstlenen Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı, yaptığı çalışmalar nedeniyle bu alanda yurtdışından gelen heyetlerin de ilk durağı oluyor. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Recep Tekcan’ın görüşerek, çeşitli bilgiler verdiği Arnavutluk heyeti, Kızılay’da bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın ve Görsel İletişim Merkezi’ne özel ilgi gösterdi. Arnavutluk Başbakanlık İletişim Müdürleri Dr. Falma Fshazi ve Ana Ratti, Görsel İletişim Merkezi’ndeki insansız hava aracı Flycam’leri yakından inceledi.

“KEDİ LOGOSU ÇOK GÜZEL”

Basın ve Görsel İletişim Merkezi ve iletişim hizmetleri ile ilgili bilgi alan Arnavutluk heyeti, kentin simgesi haline gelen kedi logosu ile ilgili beğenilerini iletti. Basın ve Görsel İletişim Merkezi’ndeki uygulamaları son derece profesyonel bulan heyet, flycam kullanımı ile ilgili bilgi aldı ve haftalık olarak basılan “Büyükşehir Ankara” bültenini inceledi. Basın ve Görsel İletişim Merkezi ziyaretinden memnun kalan heyet, Mavi Masa Çözüm Merkezi’ni de ziyaret etti.