Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakumlulara verdiği sözleri tutmaya devam ettiğini belirterek, Aqua Park’ın inşaatına başlandığını söyledi.

’55’te 55 proje’ sözü içerisinde yer alan Aqua Park’ın inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Taşçı, Atakum Belediyesi olarak daha yaşanılabilir, her alanda öncü ve marka bir kent inşa ettiklerini ifade ederek, Aqua Park projesinin ilçe turizmine önemli bir katkı sağlayacağını hatırlattı. Taşçı, "Atakum Belediyesi olarak, ilçemizin hızla artan nüfusuyla doğru orantılı ve kapsamlı çalışmalara imza atıyoruz. Göreve gelirken vatandaşlarımıza söz verdiğimiz projeleri bir bir hayata geçirerek, sözlerimizi tutuyoruz. İlçemizin 56 mahallesinin tamamında, hizmet eşitsizliğine yer vermeden projeler hayata geçiriyoruz. Yeni Mahalle’de yapımına başladığımız Aqua Park projesi ile de şehrimize önemli bir turizm tesisini daha, Atakum Belediyesi imzasıyla kazandırmış olacağız. Deniziyle, doğasıyla ve diğer birçok güzelliğiyle bir bütün olarak turizm cenneti haline gelen ilçemizde 2 dönümlük alan üzerinde yapımına başladığımız Aqua Park projemiz, yaz aylarına vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Havuz ve kaydırakların bulunacağı Atakum Belediyesi Aqua Park’ın inşaat çalışmaları tamamlandığında, Sadece Atakumlular için değil, tüm Samsunlular için vazgeçilmez bir eğlence merkezi olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

"Atakum, Türkiye’nin önemli kentleri arasında"

"Atakum’u hak ettiği hizmet ve kent anlayışına ulaştırmak için çalışıyoruz" diyen Taşçı, "Bir yandan ilçemizin öncelikli eksiklerini giderme noktasında projeler üretirken, bir yandan da Atakum’un gelişimi ve değişimine katkı sağlayacak önemli yatırımları vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Bu anlamda ilçemizde ekonomi, sağlık, spor ve turizm başta olmak üzere, Atakum’u her alanda lider bir kent haline getirmek için önemli projelere imza attık. Atakum Belediyesi olarak 3 buçuk yıl gibi kısa bir sürede 79 projeyi vatandaşlarımızla buluşturduk. Bunların dışında yapımı devam eden ve bitmek üzere olan projelerimiz ile planlama aşamasında olan projelerimiz üzerinde de çalışmalarımız devam ediyor. Türkiye’nin önemli kentleri arasında yerini alan Atakum’un marka değerini artıracak birçok önemli projelerimizin de planlama aşaması bitti. Bu projelerimizi de 2018 yılı içerisinde kentimize kazandıracağız" dedi.