Başbakanlık ile Avrupa Birliği, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Çevre ve Şehircilik, Enerji ve Tabii Kaynaklar ve Sağlık Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre; Başbakanlık Müşavirliklerine Ali Öztürk ve Bünyamin Korkmaz atandı. Isparta İl Müftülüğü’ne ise Galip Akın getirildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakanlık Müşavirliklerine Hüseyin Yürük ve Yavuz Subaşı atandı. Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğüne ise Muhammet Ecel getirildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliklerine, aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Konuk ve Ömer Koca yeniden atandı. Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Abdulvahit Fidan getirilirken, Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş. Genel Müdürlüğünde Yönetim Kurulu Üyeliğine, aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Feridun Alak atandı.

Sağlık Bakanlığı Bakanlık Müşavirliği’ne Müsteşar Yardımcısı Ekrem Atbakan getirildi. Müsteşar Yardımcılıklarına ise Mehmet Bakar ve Şuayıp Birinci atandı.

Avrupa Birliği Bakanlığı Bakanlık Müşavirliği’ne Ahmet Can Turpçu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakanlık Müşavirliği’ne ise Ali Aybey atandı. (ME-