ANKARA (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Babalar, kutsal aile birliğini koruyarak, ailelerinin güvencesini sağlayarak çok önemli bir görevi yerine getiriyor" ifadesini kullandı. 

Hisarcıklıoğlu, Babalar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Aile içerisinde sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarının kurulmasını babaların temin ettiğini belirten Hisarcıklıoğlu, şunları kaydetti:

"Babalar, kutsal aile birliğini koruyarak, ailelerinin güvencesini sağlayarak çok önemli bir görevi yerine getiriyor. Sağlıklı toplum yapısının oluşturulmasına büyük katkılar sağlıyor. Babalar olarak, çocuklarımızın gelecekleri için umut dolu olmalarını sağlamakla yükümlüyüz. Bunun yolu da ‘bir çocuğa bırakılabilecek en iyi mirasın, iyi bir eğitim olduğunun’ bilinciyle, onların dinamizmini, girişimcilik ruhu ile geliştirerek, üretimi, verimliliği ve kaliteyi öne çıkaran düşünsel planları eyleme dönüştürmek ile mümkündür. Bu yönde çocuklarımıza güvenerek, geleceğin şekillenmesinde ve oluşumunda onların yolunu açmalıyız. 

Bu duygu ve düşüncelerle Türk iş dünyası adına, dünyanın en zor ve yüce görevlerinden birini üstlenmiş olan babalarımızı kutluyor, onları saygılarımla selamlıyorum."