YOZGAT (AA) - Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği'nin (SODEM) düzenlediği ''Yerel Yönetimler Buluşuyor Proje Ödülleri'' yarışmasında, Sorgun ilçesine bağlı Bahadın Belde Belediyesi'nin istihdam kategorisinde ödüle layık görüldüğü bildirildi.

Belediye Başkanı Dilaver Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, SODEM tarafından düzenlenen ''Yerel Yönetimler Buluşuyor Proje Ödülleri''nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla sahiplerine İzmir'de verildiğini söyledi.

Yarışmaya, 100 belediyenin 500 projeyle katıldığını ve bunlardan 70'inin ödüle layık görüldüğünü anlatan Özcan, şunları kaydetti:

"Kentsel gelişim, bilim tarih, istihdam, kültür sanat ve turizm, spor, sosyal proje, katılım ve yönetim, tarım, sağlık, gençlik ve eğitim, bilgi iletişim, çocuk kategorilerinde ödüller verildi. Bahadın Beldemiz de 'Bahadın’da Verimli Topraklar, Çalışan Kadınlar' projesiyle istihdam dalında ödüle layık görüldü. Böyle bir ödülü almaktan son derece mutlu olduk. Belediye olarak ödül için değil halkımız için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Ancak aldığımız ödüller bizlerin çalışma şevkini daha da artırıyor. Bu nedenle ödülü önemsiyor ve projeye emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.