Kocaeli’nin Kandıra ilçesine bağlı köyleri dolaşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, “Daha düne kadar ’memurun işçinin maaşını nasıl öderiz’ diye düşünen Türkiye, bugün devasa yollar, köprüler, barajlar, havaalanları, limanlar yapıyor” dedi.

Kocaeli’nin Kandıra ilçesine bağlı Bağırganlı, Beylerbeyi, Antaplı, Safalı ve Merkez Erikli köylerini ziyaret eden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, köylülerin sıkıntılarını dinledi. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve ilçe birim müdürlerinin katıldığı köy gezilerinde, köylülerin sıkıntılarını dinleyen Bakan Işık, sorunların çözümü için talimat verdi.

Köy kıraathanelerinde vatandaşlar ile buluşan Işık, vatandaşların sorunlarının çözümü için de ilgili müdürlere talimat verdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra ilçesinde önemli yatırımlar yaptığını vurgulayan Bakan Işık, “Önemli olan memleketimizin huzuru, refahı ve istikrarıdır. Türkiye istikrarını kaybetmediği sürece bu gibi hizmetler artarak devam edecek. Daha düne kadar ’memurun işçinin maaşını nasıl öderiz’ diye düşünen Türkiye, bugün devasa yollar, köprüler, barajlar, limanlar yapıyor. Sebebi de Türkiye’de istikrar var, Allah’a şükürler olsun gücünü milletten alan bir iktidar var" şeklinde konuştu.

Köy ziyaretlerinde vatandaşları dinleyerek sorunların çözümü için talimatlar veren Bakan Işık, daha sonra Ankara’ya dönmek üzere Kocaeli’den ayrıldı.