Bartın Ticaret Odası Başkanı Halil Balık ve Ticaret Odasına Üye Farklı Meslek Guruplarından 21 iş adamı Fas’a giderek ticari görüşmelere başladı

10-14 Ocak tarihleri arasında farklı şehirlerde yapılacak olan görüşmelerin ilki Fas’ın Casablanca TSO ziyareti ile başladı. Casablanca’da faaliyet gösteren ticaret yapan iş adamları ile kendi sektörlerinde görüşmeler gerçekleştiren Bartınlı işadamları iki ülke arasında Ticaret hacminin arttırılmasında önemli rol üstlenecek. Bartın Ticaret Odası Başkanı Halil Balık, "Bartın Ticaret Odası Olarak Odamızın üyesi olan farklı alanlarda faaliyet Gösteren İş adamlarımız ile 10 Ocak 14 Ocak tarihleri arasında dört günlük Fas ziyaretimiz başladı. Yüzde 60 KOSGEB destekli olarak gerçekleştirmekte olduğumuz ziyaretin ilk aşamasını resmi kurumlar ile başladık. Casablanca TSO ziyaretimiz de oldukça verimli geçti. Arkadaşlarımız kendi meslek gurupları ile ilgili görüşmeler gerçekleştirdiler. Bu tür ziyaret ve görüşmelerin Üyelerimizin dünyadaki gelişmeleri ve yenilikleri daha iyi takip etmeleri haber dar olmaları ve gelişen dünyadaki teknolojilere adapte olabilmeleri adına önem arz ediyor. Ayrıca ikili görüşmeler sayesinde İthalat ve İhracat kapıları açılıyor. Bu mana da gezinin verimli geçtiği düşüncesindeyim" dedi.

10/14 Ocak Tarihleri arasında devam edecek olan ziyaretin ardından Bartın TSO heyetinin Pazar günü yurda dönemsi bekleniyor.