Başbakan Ahmet Davutoğlu, Meriç ve Tunca nehirlerinin üzerine yapılan alternatif köprü inşaatında incelemelerde bulunarak, köprü inşaatının 23 Nisan’a yetiştirilmesini istedi.

Edirne’de bir dizi programlara katılan Başbakan Davutoğlu, Meriç ve Tunca nehirlerinin üzerine yapılan alternatif köprü inşaatında incelemelerde bulundu. İnşaat yetkililerden bilgi alan Başbakan Davutoğlu, köprü inşaatının 23 Nisan bayramında yetiştirilmesini istedi. Edirne’de nehir taşkınlarının olduğu bölgeye bağlantıyı sağlayacak olan alternatif köprü inşaatında Başbakan Davutoğlu, köprü inşaatının Haziran ayına kalmaması gerektiğini vurgulayarak, en geç 19 Mayıs’ta bitmesi gerektiğinin altını çizdi. Başbakan Davutoğlu yaklaşık 2 kilometre uzunlukta, 53 ayağı bulunan köprü inşaatında işçilerle bir araya gelerek sohbet etti. Projeyi kağıt üzerinde inceleyen Davutoğlu, emeği geçenlere ‘elinize sağlık’ dedi.

Köprü inşaatı incelemelerinde Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç Başbakan Davutoğlu’na eşlik etti.