Göreve geldiği 2009 yılından beri makamında oturan değil, vatandaşların arasında dolaşan belediye başkanı olmaya özen gösteren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak Halk Günü Buluşmalarını sürdürüyor. Başkan Ak, Halk Buluşmaları kapsamında Yükseltepe, Şehit Kubilay ve Sancaktepe Mahalleleri sakinlerinin taleplerini dinledi.

Katılımcılık ilkesiyle vatandaşın taleplerinin ve önerilerinin dikkatle dinlendiğini ve belediyenin yetkili birimlerinin harekete geçtiğini ifade eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, belediye tırında vatandaşları dinleyerek, "Vatandaşlarımızın Keçiören ile ilgili her fikrini önemsiyoruz, Halk Günümüz vasıtasıyla yüz yüze iletişim kuruyor, bizlere ulaşmak isteyenlerin yanlarına bizler bizzat gidiyoruz. Bugün de 3 mahalleyi buluşturan halk tırımızda vatandaşlarımızı dinliyor, Keçiören’in daha güzel olması için gönül birliğini ve iş birliğini sürdürüyoruz.” dedi.

Yol boyu vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Ak, esnafla da sohbet ederek hayırlı kazançlar diledi.

Aşure İkramı

Şehit Kubilay Mahallesindeki Eren Apartmanı sakinleriyle "Komşu Buluşmasında" bir araya gelen Başkan Ak, şehirleşme ile birlikte unutulmaya yüz tutan komşuluk ilişkilerinin önemine ve komşuluk hakkına da dikkat çekti. Apartman sakinleriyle birlikte çay içerek onların sorunlarını da dinleyen Ak, “Keçiören komşuluk kültürünü yaşatmanın, yardımlaşma ve dayanışma içerisinde bir arada yaşamanın güzel bir örneğini sergiliyor. Bizler de komşu buluşmalarında buna yakından tanıklık edip, keyifli çay sohbetlerine iştirak ediyoruz.” diye konuştu. Vatandaşlara Muharrem ayı dolayısıyla “bereketi ve dostluğu” temsil eden aşure ikramı da yapıldı.