Malkara Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mümin Lütfüoğlu, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Vardar ve Malkara Anadolu Lisesi öğrencisi ve İl Öğrenci Meclis Başkanı Erkay Moloz, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı makamında ziyaret ederek, eğitime verdiği destekten dolayı Başkan Albayrak’a teşekkür plaketi takdim etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Malkara Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mümin Lütfüoğlu ve beraberindeki heyet, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin eğitime büyük destek verdiğini, başta 11 İlçeye 11 Okul projesi olmak üzere, birçok proje ile kentteki eğitimin gelişmesine büyük katkı sağladığını söyleyerek Başkan Kadir Albayrak’a teşekkür plaketi takdim ettiler.

“Eğitime destek olmaya devam edeceğiz”

Başkan Albayrak ise, “Geleceğimizin sağlam temeller üzerine inşa edilmesi anlamında eğitimi çok önemli görüyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren önemli projelerimizden biri olan 11 İlçeye 11 Okul projesini hayata geçirdik. Bu kapsamda, 11 ilçemize de güzel okullar kazandırdık. Bunların yanı sıra okullarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak, görev süremizin sonuna kadar eğitime destek olmaya devam edeceğiz” dedi.