Körfez Belediyesi Afyonkarahisar’da değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda Başkan Baran, “2017’de yakaladığımız ivmeyi daha da yukarıya çıkaracağız. 2018, Körfez için ‘zirve’ bir yıl olacak” dedi.

Körfez Belediyesi, ilçe halkına sunduğu hizmet kalitesini artırmak ve hedeflerine ulaşmak için tüm yönetim kadrosuyla birlikte Afyonkarahisar’da 2017 yılı faaliyet Değerlendirme ve Motivasyon toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya, Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan Yardımcıları Selattin Kabadayıoğlu, Faruk Denli, İsa Taş, Levent Yılmaz ve Sait Çalık, koordinatörler, birim müdürleri ve birim şefleri katıldı. 2017’nin değerlendirildiği toplantıda, 2018’de yapılacak olan çalışmalar da konuşuldu.

Toplantının açılışında konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Siz değerli yol arkadaşlarımız ile birlikte 2017 yılında Körfez genelinde önemli çalışmalar gerçekleştirdik. 2017’de olduğu gibi 2018’de de insan odaklı hizmetler üretmeye devam edeceğiz. Şeffaf olacağız. Bizim en temel amacımız ve vazgeçilmez hedefimiz insanımıza hizmet etmek, insanımızı mutlu etmek, meselesini çözmek ve bu uğurda gayret serf etmektir” dedi.

“Belediyecilik; maddi değil, manevi bir iştir” diyen Başkan Baran, “Vatanımıza hizmet etmenin temelinde sevda yer alır. 2017 yılında gerçekleştirdiğimiz vizyon projeleriyle de çeşitli ödüllere layık görüldük. Bunlarla başarımızı taçlandırdık. 2018 yılı, belediyecilik açısından önemli bir yıl. Körfez’de de sosyal belediyeciliğin zirve yapacağı bir yıl olacak. 3 yılda 300 milyon liralık yatırım yaptığımız Körfez’de 5 yılda 500 milyon liralık yatırım hedefimizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

2017’nin değerlendirildiği, 2018’in yol haritasının çizildiği kampta mevzuatlar konusunda da eğitimler verildi. Değişen mevzuat ve yenilenen kararlar hakkında emekli Sayıştay Üyesi Abdurrahman Acar, Başkan İsmail Baran, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin katıldığı toplantıda eğitim verdi. Toplantının son günüde Başkan İsmail Baran ve Başkan Yardımcıları çalışmalarla ilgili 3 saatlik bir toplantı gerçekleştirdi. Ayrıca yapısal konularla ilgilide gerçekleşen değerlendirmeler neticesinde geleceğe dönük bazı önemli kararlar da alındı.