KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesinin 2016 yılını planlamak için ilçelerde yapmış olduğu yatırım toplantıları, Kocasinan Belediyesi ile devam etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kocasinan Belediyesinin hizmet ve yatırımlarının ele alınması ve gelecek yılların planlanması için Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilen toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in yanı sıra Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ile belediyelerin bürokratları katıldı.

Burada konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar, şehir insanının ihtiyaçlarını karşılamak ve onların hayatını kolaylaştırmak için gayret ettiklerini, Büyükşehir Belediyesinin önderliğinde merkezdeki ilçe belediye başkanları olarak gayretli bir çalışma sürdürdüklerini belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik ise merkez dışındaki tüm ilçelere giderek bu ilçelerde yapılan yatırımları yerinde gördüklerini ve gelecek hizmet döneminde neler yapabileceklerini tespit ettiklerini anlattı.

Kentteki tüm belediyelerin birbirlerinin yaptıkları çalışmaları gördüklerini, bunun da hizmet bütünlüğünü sağladığına dikkati çeken Çelik, "Hizmet ve proje bütünlüğü ile kaynak kullanımı açısından verimli bir çalışma ortamı doğuyor. Kocasinan'dan sonra Talas ve Hacılar Belediyesi ile de yatırım toplantıları yapacağız. Böylece 16 ilçemizi kapsayan toplantıları bitirmiş olacağız. İnşallah, burada dile getirilen projeleri kazasız belasız bitirerek halkımızın hizmetine sunarız" ifadelerini kullandı.

Toplantıda, Kocasinan Belediyesinin yapmayı planladığı çalışmalar hakkında ilgili müdürlüklerce sunum yapıldı.

Fen işleri, etüt proje, kültür ve sosyal işler, plan proje müdürlüklerinin sunumlarının ardından Kocasinan Belediyesinin coğrafi bilgi sistemlerine yönelik yaptığı ve yapacağı çalışmalar anlatıldı.