Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Çukurova’yı halkla birlikte yönettiklerini söyleyen Çetin, “Çukurova’yı sizlerle birlikte yöneteceğiz’ dedim. Bu sözümüzün arkasındayız ve gereğini yapıyoruz” dedi.

Sabah 06.00 buluşmalarına başlayan Başkan Çetin, 100. Yıl ve Mahfesığmaz Mahallesi’nde muhtarların da olduğu toplantıda site yöneticileri ile bir araya geldi. Vatandaşın sorunlarını tek tek dinleyen ve not aldıran Çetin, sorunların çözümü için bürokratlara talimat verdi.

Başkan Soner Çetin, Çukurova’yı halkla birlikte yönettiklerini vurgulayarak, “Muhtarlarımızla dönem dönem bir araya geliyor, devamlı olarak muhtarlıkları ziyaret ediyoruz. Muhtarlarımız belediyenin mahalledeki temsilcisi olarak görev yapıyor Muhtarlarımızla mahallenin eksiklerini birlikte değerlendiriyoruz. Mahalle ziyaretleri kapsamında şimdi de site yöneticileri ile bir aradayız. Ben sizlere söz verdim. Göreve gelmeden önce ‘Devamlı sizlerle birlikte olacağız. Sıkıntılarınızla, sorunlarınızla ilgileneceğiz ve sizlerle görüş alışverişinde bulunacağız. Önemli gördüğümüz konularda referandum yapmak dahil halka soracağız. Çukurova’yı sizlerle birlikte yöneteceğiz’ dedim. Bu sözümüzün arkasındayız ve gereğini yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Çukurova’daki 27 mahallenin tüm sorunlarına hakim olduğunu belirten Çetin, “Bizler sürekli sahada, sürekli halkın içindeyiz. Muhtarlarımız mahallelerinde var olan sorunlarını anında aktarıyorlar. Bir yandan da Başkan Çukurova’yı dinliyor ekibimiz kapı kapı dolaşıyor, sorunları tespit ediyor, not alıyor. Bütün bilgiler bilgisayar sisteminden anında benim ekranıma düşüyor. Yani Çukurova’nın hangi sokağında hangi sorun var avucumun içi gibi hepsini biliyorum” dedi.