Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Ampute Milli Takım sporcusu Eftal Özkartal’ı ve Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Faruk Şahin’i makamında ağırladı. Başkan Çolakbayrakdar, fiziksel engeline karşın büyük başarılara imza atan milli futbolcuyu tebrik ederek, her zaman engellilerin yanında yer aldıklarını vurguladı.

Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Faruk Şahin’i ve Ampute Milli Takım sporcusu Eftal Özkartal’ı makamında misafir eden Başkan Çolakbayrakdar, “Engelli kardeşlerimizin bir gün değil, her gün ve her konuda yanlarında olduğumuzu bir kez daha yinelemek isterim.” dedi.

Engellilerin sosyal hayata katılımlarına büyük önem veren Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın mutluluğu ve memnuniyeti için elimizden geldiğince yoğun çaba sarf ediyoruz. Yaptığımız hizmetlerle engelli sporcularımızın farklı branşlarda önemli başarılar elde etmesine katkı sunmaktayız. Başarı için hiçbir engel olmadığını gösteren engelli kardeşlerimiz emek verip bunun karşılığını alıyorlar. Bizim için büyük değer taşıyan bu sporcularımızın başarıları bizleri gururlandırıyor. Onların hayatını kolaylaştırmak için desteklerimizi artırarak devam ettireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Ampute Milli Takım sporcusu Eftal Özkartal ise “Kocasinan bölgesinde ikamet eden biri olarak hizmetleriniz çok güzel. Nerdeyse her mahallede ve sokakta çalışmalarınız var. Vatandaşlarımız bu değişimi ve dönüşümü takdirle karşılıyor. Hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Faruk Şahin de engelliler için yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür ederek, “Engellilere yönelik çalışma ve hizmetlerinizi takdirle karşılıyoruz. Engelli kardeşlerimize gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Bizler inşallah daha fazla başarılara imza atacağız.” şeklinde konuştu.