Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, her fırsatta sahaya inip ilçe sathında devam eden belediyeye ait projeleri yerinde inceliyor.

Torbalı Belediyesi’nin ilçenin hemen her mahallesinde bulunan 135 projesini gezerek tek tek kontrol eden Görmez, ilgili birim amirlerinden süreçle ilgili bilgi alıyor. Son olarak Ayrancılar bölgesinde devam eden Ayrancılar Düğün Salonu, Egekent Ortak Sosyal Yaşam Alanı, Ayrancılar Gençlik Merkezi, İnönü Mahallesi Parkı, Yazıbaşı Sosyal Eğitim Merkezi gibi projeleri denetleyen Görmez, Yerel yönetimin proje bazında Torbalı’nın hiçbir döneminde bu kadar faal olmadığını vurguladı.

“Belediyecilikte örnek teşkil ediyoruz”

İlçenin hemen her noktasında 135’i aşkın projeyi eş zamanlı olarak hayata geçirdiklerini ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “Torbalı Belediyesi’nin yaptıkları ve yerel yönetim performansı İzmir’de misal teşkil ediyor. Bu kadar yoğun belediye projesi, Torbalı tarihinde de bir rekor. Göreve geldiğimizde ilçemizin aciliyet gerektiren önceliklerini tespit ederek işe koyulduk. Projelerimizi halkımızın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak uygulamaya soktuk. İşte kent meydanlarımız, düğün salonlarımız, yeni caddeler, spor sahaları ve sosyal yaşam alanları. Projelerimizin tamamlanıp hizmete girdiğini görmek, vatandaşlarımızın mutluluğuna tanık olmak bir Belediye Başkanı olarak beni oldukça heyecanlandırıyor. Vatandaşlarımıza daha iyisini sunmak için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz” dedi.