KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, tedavisini üstlendiği Kayserispor taraftarı Hüseyin Deniz'i hastanede ziyaret etti. 

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Başkan Özhaseki, Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile beraber 3,5 yaşında geçirdiği trafik kazası sonucu tekerlekli sandalyeye mahkum olan Kayserispor tribünlerinin tanınmış ismi Hüseyin Deniz'in ameliyat olduğu hastaneye gitti. 

Hüseyin Deniz, Başkan Özhaseki'yi ailesiyle ve çok sevdiği Kayserispor'un formasıyla karşıladı.  

Özhaseki'ye Hüseyin'in durumu hakkında bilgi veren Özel Dünyam Hastanesi Başhekimi Dr. Erol Bedir, başarılı bir operasyon yapıldığını ve şimdi fizik tedavi sürecinin başlayacağını söyledi.

Hüseyin'in fizik tedaviyle adalelerini güçlendireceklerini ifade eden Bedir, ikinci operasyonun daha sonra kararlaştırılacağını kaydetti.

Başkan Özhaseki de Hüseyin'den gayret göstermesini isteyerek, "Doktorlar üzerine düşeni yapmış. Sen de gayret edeceksin ve inşallah iyi olacaksın. Allah şifalar versin" dedi.  

Hüseyin Deniz ise doktorlarının izin vermesi durumunda hafta sonu Kayserispor'un maçına gitmek istediğini de söyledi.

Ameliyat olmasını sağlayan Başkan Özhaseki'ye çok teşekkür eden Hüseyin, Özhaseki'nin her zaman maddi ve manevi olarak yanında olduğunu belirtti.   

Anne Gülhan Deniz, Başkan Özhaseki'ye teşekkür ederek, "İnşallah başkanımız sayesinde Hüseyin ayağa kalkacak" diye konuştu.