Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Sevindik Mahalle Muhtarı Yaşar Beşparmakkaya ve Sevindikli vatandaşları kabul etti.

Merkezefendi ilçesi Sevindik Mahalle Muhtarı ve vatandaşları, Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Muhtar Beşparmakkaya ve Sevindikli vatandaşlar, Başkan Subaşıoğlu’ndan çalışmalar hakkında bilgi aldı, mahallede yapılacak çalışmalar için görüş alış verişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “İlçemizdeki 50 mahallemize eşit bir şekilde hizmet ediyoruz. Mahalle muhtarlarımızla sürekli bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz. Muhtarlarımız bizim mesai arkadaşlarımız, Sevindik mahallemizde de tespit ettiğimiz eksikler doğrultusunda çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Bu mahallemizi daha da güzelleştirebilmek adına gereken tüm yatırımlarımızı yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Ziyaret sonunda Sevindik Mahalle Muhtarı Yaşar Beşparmakkaya, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na hediye takdim etti.