İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Zeytin Dalı Harekatı”na destek için dükkanlarını bayraklarla süsleyen esnafa teşekkür etti.

Bahçelievler Mahallesi 56’lar Caddesi’ndeki esnafı gezen Başkan Erdoğan Tok, yol boyunca karşılaştığı vatandaşlarla da selamlaşarak bir süre sohbet etti. Vatandaşların güler yüzü ve memnuniyeti ile karşılaşan Başkan Tok, iş yerlerine bayrak asan esnaflara teşekkür etti.

Ülke gündemine dair yapılan sohbette, Afrin Zeytin Dalı Harekatı’nda kahramanca mücadele veren Mehmetçiklerin yanında olduklarını dükkanlarına bayrak asarak destek veren esnaflar, “Ülkemizin sınır güvenliğini tehdit eden teröristleri yok etmek için canlarını feda eden tüm askerlerimize dualar gönderiyoruz. Millet olarak bizler kahraman evlatlarımızla gurur duyuyoruz. Allah yardımcılar olsun” dediler.

Esnafın kenetlenmesinden dolayı gurur duyduklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Tarih boyunca nice badireler atlattık. Nice zorlukların üstesinden milletçe geldik. Bizde vatan ve bayrak namustur. Namusuna halel getirmemek için gözünü kırpmadan canını, ülkesi ve milleti için feda eden ender bir milletiz. Anaların kınalı kuzuları, babaların koç yiğitleri için ‘bir değil bin evladım olsa, vatana kurban ederim’ diyen sayısız anne ve babaların olduğu kutlu bir ülkede yaşıyoruz. Başka milletlerde olmayan bu sarsılmaz inanç ve irade, vatan sevgisi ve birliktelik oldukça ülkemizin sırtını kimse yere getiremez” diye konuştu.