Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi’nde buz üreten bir iş yerinde meydana gelen patlamada 3’ü ağır 9 kişinin yaralanmasının ardından Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve CHP İl Başkanı Necati Yılmaz ile birlikte olay yerinde incelemelerde bulundu.

Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda emniyet ve sağlık ekibi sevk edilirken, Yenimahalle Belediyesi zabıta ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. Yetkililerden olayla ilgili bilgiler alan Belediye Başkanı Fethi Yaşar, çevre esnafa da geçmiş olsun dileklerini iletti. İş kazalarına karşı artık ciddi önlemlerin alınması gerektiğini ifade eden Yaşar, “Artık hemen hemen her gün bu tip üzücü olaylarla karşı karşıya kalıyoruz. Bugün yaşanan bu olayın tamamen bir dikkatsizlik nedeniyle olduğu bilgisini aldım. Gaz nakli sırasında bağlantı hortumunun çıkması patlamaya sebep oldu. Aldığımız bilgilere göre 3’ü ağır olmak üzere 9 yaralı var. Yaralıların çoğunun ise gazdan etkilendiği bilgisine ulaştık. Tüm yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba da esnafa geçmiş olsun dileklerini ileterek, bir daha böyle üzücü olayların olmaması temennisinde bulundu.