ANKARA (AA) - Başkentte 3 ayrı cinayetten aranan ve 15 değişik suçtan da hakkında yakalama kararı bulunan bir kişi yakalandı. 

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 19 Mayıs 2012'de Çankaya'da taksici Beytullah Hasan T'nin silahla vurularak öldürülmesi, 9 Eylül 2013'te Emre D'nin öldürülerek boş araziye gömülmesi, 4 Ağustos 2014'te Altındağ'da Necati A'nın silahla öldürülmesi olaylarının şüphelisi olarak aranan kişiyi yakaladı.   

Ekipler, ayrıca 15 ayrı suçtan da hakkında yakalama kararı bulunan şüpheli Emrah S'yi, Mamak'ta belirlenen adresine düzenlenen operasyonda, 2 adet içi atışa hazır halde dolu silahla yakaladı. Emrah S'nin Mamak'a çalıntı lüks bir ciple geldiği ve cipte yapılan aramada çelik yelek bulunduğu kaydedildi. 

Emrah S'nin çeşitli adreslerinde yapılan aramalarda, 7 kaleşnikof, 10 bu silaha ait şarjör ve 348 mermi, 6 tabanca, 18 bunlara ait şarjör ve 479 fişek, 3 el bombası, 7 çelik yelek, 278 gram esrar maddesi, 2 tarihi eser levhası, 1 çalıntı araç, 4 sahte plaka, 2 sahte kimlik ele geçirildi. 

Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.