Denizli’de, cezaevine giderken hafriyat kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybeden Başsavcı Mustafa Alper ve makam şoförü Muzaffer Akşehirli’nin hayrına lokma hayrı yapıldı.

Denizli Adliyesi önünde yapılan lokma hayrına Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ, Başsavcı Vekilleri Vedat Kadri Özüer ve Şakir Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Ünal Yalçınkaya, Merhum Başsavcı Mustafa Alper’in eşi Hatıran Alper, hakimler, savcılar, askeri erkan, polisler ve adliye çalışanları katıldı.

Başsavcı Vekili Vedat Kadri Özüer ve Şakir Yılmaz, misafirleri karşılarken Başsavcı eşi Hatıran Alper ise taziyeleri kabul etti.

Lokma hayrının ardından basın mensuplarına açıklama yapan Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, "Sadece Denizli’den değil, Antalya’dan çevre illerden gelenler oldu ve Türkiye’nin her yerinden taziye için arayanlar oldu. Hala devam ediyor. Çok sevilen bir hukuk adamıydı, devlet adamıydı. Can dostu, Allah gani gani rahmet eylesin. Bugün lokma hayrı, hepimiz buradayız" dedi.