Battalgazi Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan toplantısının ikinci birleşimini gerçekleştirdi. Toplantıda, 2018 mali yılı ücret tarifelerinin görüşülmesine başlandı.

Battalgazi Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan toplantısının ikinci birleşimini Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın başkanlığında gerçekleştirdi. Battalgazi Belediyesi yeni hizmet binası meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda, daha önce Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen 2018 mali yılı ücret tarifelerinin görüşülmesine başlandı. 2018 mali yılı ücret tarifelerinin görüşülmeleri kapsamında, ilan ve reklam vergisi, eğlence vergisi, işgal harcı, tatil günlerinde çalışma ruhsatı harcı, tellallık harcı, ölçü ve tartı aletleri muayene harcı, bina inşaat harcı, kayıt ve suret harcı, imar ile ilgili harçlar, mücavir alan kapsamında kalıp imar planı bulunmayan yerlerin infaz ve tevhidinden alınacak imar harçları ve yol işgaliye harçları görüşüldü. Yapılan görüşmede tarifeler oy birliği ile kabul edildi.

Battalgazi Belediye Meclisi, 2018 mali yılı ücret tarifelerinin görüşülmelerine 19 Ekim Perşembe günü saat 14.00’de yapacağı üçüncü birleşimle devam edecek.