Hayırseverlerin bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Beylikdüzü Aile Destek Merkezi (BADEM), yeni yerinde hizmet vermeye devam ediyor.

BADEM, yeni yerinde hizmet vermeye devam ediyor. Daha önceden Adnan Kahveci Mahallesi Çarşamba Pazarı altında bulunan BADEM, Gürpınar’a taşındı. Hayırseverlerin bağışladıkları giysi, mobilya ve çeşitli eşyaları ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştıran BADEM’i ziyaret eden Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Paylaşmak insana büyük mutluluk veriyor. Burası adeta bir sevgi mağazası” dedi.

Eğitim kurumlarının örnek davranışlarının bir yansıması olarak en son Beylikdüzü Çok Programlı Lisesi öğrencileri, BADEM’e yardımda bulundu. Beylikdüzü’ndeki ihtiyaç sahiplerinin, gereksinim duydukları eşyaları ücretsiz alabildikleri yer olan BADEM’e, topladıkları eşyaları kendileri yerleştiren öğrenciler, başta Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olmak üzere tüm çalışanlardan tebrik aldı.

“ALAN EL VEREN ELİ GÖRMESİN”

Öğrencileri BADEM’de ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da öğrencilerle görüşerek, yaptıkları işin ne kadar kutsal olduğundan söz etti. İmamoğlu, “Alan el veren eli görmesin mantığıyla hareket ederek çalışan BADEM, daha da geliştirilecek. Siz gençlerin, bu tip işlerin içinde olması çok değerli. Eminim bu yaptığınız güzel işleri bir ömür unutmayacaksınız. Biz de her zaman yanınızda olmaya çalışacağız” dedi.

“YÜREĞİNİZ HEP BÖYLE GÜZEL OLSUN”

3 yıldır aynı bilinçle, sosyal sorumluluklarını yerine getirmek için evlerinden, komşularından eşyalar toplayan öğrencilere taleplerini soran İmamoğlu, “Bana ulaşarak her zaman fikirlerinizi sunabilirsiniz. Böyle güzel bir işe öncülük ediyorsunuz, yüreğiniz hep böyle güzel olsun” diye konuştu.