Beyoğlu Belediyesi Turabibaba Kütüphanesi tarafından düzenlenen 7-14 Yaş Eğitim Kursları için kayıtlar başladı. Tamamen ücretsiz olan kurslarda çocuklar; kişisel gelişimden sanatsal faaliyetlere kadar birçok alanda kendini geliştirme imkanı bulacak.

Beyoğlu Belediyesi açtığı ücretsiz kurslarla çocukların gelişimine destek olmaya devam ediyor. Turabibaba Kütüphanesi tarafından “Beyoğlu’nda Gelişim Çocuklardan Başlar” sloganıyla açılan 7-14 Yaş Eğitim Kursları için 2017-2018 eğitim yılı kayıtları başladı. Her yıl yoğun katılımla gerçekleştirilen kurslarda; sanatsal etkinlikler, etnik faaliyetler, kişisel gelişim, sportif faaliyetler, etüt dersleri ve zihinsel gelişim aktiviteleri gibi birçok etkinlik mevcut.

Atölye çalışmalarıyla uygulamalı eğitim

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın çocuklara hediyesi olan kurslar arasında; Halk Oyunları, Ebru, Resim, Tiyatro, Drama, Karikatür, Minyatür, Yazarlık Atölyesi, Mental Aritmatik, Satranç, Akıllı Oyunlar Atölyesi, Astronomi Atölyesi, Kodlama ve Yazılım Atölyesi, Çocuk Korosu, Gitar, Bağlama, Keman, Ney, Ritim Atölyesi, Mandolin ve Etüt Dersleri bulunuyor.

Kayıtlar tamamen ücretsiz

2017-2018 eğitim ve öğretim yılı boyunca devam edecek olan ücretsiz kurslara çocuklarını kayıt yaptırmak isteyen velilerin, Beyoğlu Belediyesi Turabibaba Kütüphanesi veya Semt Konaklarına başvurması yeterli olacak.