KONYA (AA) - Beyşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Bilir, hutbe okuma yarışmasında il birincisi olarak Konya’yı minberde temsil edecek olan öğrencileri İsmail Furkan Küçükyılmaz'ı ödüllendirdi.

İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Bilir, Karaman'da 8 Nisan’da yapılacak bölge finalinde Konya’yı temsil edecek olan Beyşehir Anadolu İHL öğrencisi İsmail Furkan Küçükyılmaz’ı tebrik ederek, başarısının devamının gelmesini beklediklerini söyledi.

Konya genelindeki Anadolu İmam Hatip Liselerinde öğrenim gören öğrenciler arasında düzenlenen hutbe okuma yarışmasının oldukça çekişmeli geçtiğini aktaran Bilir, "Karatay Konya Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde 15 okulun katılımı ile Kadı İzzet Camii’nde gerçekleştirilen yarışmada, öğrencimiz Küçükyılmaz ikinci bölgeden birinci oldu. Diğer bölge birincisi ile birlikte inşallah Karaman’daki bölge finalinde de hem ilçemizi, hem de ilimizi başarıyla temsil edeceklerine inanıyoruz” dedi.

Bilir, makamında kabul ettiği öğrenciye çeşitli hediyeler verirken, Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk da, başarısından dolayı Küçükyılmaz’ı kutladı.