KONYA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından Nevşehir’in Avanos ilçesinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Tekvando Akdeniz ve İç Anadolu yarı final grup müsabakaları sona erdi.

Nevşehir'de düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Tekvando Akdeniz ve İç Anadolu yarı final grup müsabakalarda Konya'yı adına madalya için mindere çıkan Beyşehirli tekvandocular, 2 birincilik, 1 üçüncülük kazandı.

Beyşehir Belediyespor Kulübü tekvando antrenörü Nafız Çakır, Avanos’ta düzenlenen ANALİG Tekvando Yıldızlar Ligi yarı final grup karşılaşmalarında Beyşehirli sporculardan Mustafa Şan’ın 41, İrem Baysal’ın ise 59 kiloda birincilik derecesi elde ederek, Konya’ya altın madalya kazandırdığını söyledi.

Çakır ayrıca, aynı müsabakalarda mücadele veren Mert Emir Yürük’ün ise 65 kiloda üçüncülük elde ettiğine dikkat çekerek, başarılarından ve müsabakalarda gösterdiği performanslarından ötürü tüm sporcularını kutladı.

Nevşehir’de düzenlenen müsabakalara Konya’nın yanısıra, Hatay, Antalya, Mersin, Karaman, Isparta, K.Maraş, Kayseri, Kırşehir, Ankara, Niğde ve Kırıkkale illerinden sporcular katı