Bursa’da geçtiğimiz hafta bir öğrenci velisi tarafından bıçaklanan Tolga öğretmeni öğrencileri yalnız bırakmıyor. 15 günlük raporlu olduğu için eğitim verdiği okuldan uzak kalan Tolga öğretmene gece yarısı sürpriz yapan öğrencileri, evinin önünde toplanarak sevgi gösterisinde bulundu.

Bursa’da geçtiğimiz hafta Cuma günü Namazgah Mahallesi’ndeki İhsan Dikmen İlköğretim Okulu’nda yaşanan olayda iddiaya göre, 4. sınıf öğretmeni Tolga Taştan (36), daha önce tartıştığı öğrenci velisi Necla K. tarafından çeşitli yerlerinden bıçaklandı. Öğretmen ve diğer veliler tarafından etkisiz hale getirilen Necla K., ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Necla K., çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Necla K.’nin serbest bırakılmasına öğrenci velileri tepki gösterirken, olaydan sonra 15 gün rapor alan ve tedavi sürecini evinde geçiren Tolga Taştan’ı öğrencileri yalnız bırakmıyor. Dün gece Taştan’ın FSM Bulvarı üzerindeki evine sürpriz ziyarette bulunan İhsan Dikmen İlköğretim Okulu öğrencileri, evin önünde "Neler oluyor hayatta" şarkısını söyledi. "Neler oluyor hayatta, bir de şu rüya gerçek olsa olsa, sabah olup uyanınca, her şey yine aynı kalsa" diyerek bağıran çocuklar öğretmenlerinin balkona çıkması üzerine ellerindeki beyaz uçan balonları gökyüzüne bıraktı. Duygulanan Tolga öğretmen öğrencilerine "Sizleri çok seviyorum, yanınıza geliyorum" diye seslendi. Öğrencilerinin yanına inerek onlarla kucaklaşan Taştan bir süre görüştükten sonra evine döndü.