Bursa’da bir grup kadın down sendromlu çocuklarla konser verdi. Konserde elde edilen gelir okuldaki Atatürk büstünün yenilenmesi için kullanılacak.

Bursa Yıldırım Bayezid Inner Whell Kulübü’ne üye olan kadınlar, Nilüfer İş Okulları’ndaki down sendromlu çocuklarla bir araya gelerek onların sosyalleşmesi için bir proje düzenledi. Yaklaşık 13 hafta beraber çalışan kadınlar ve engelli çocuklar bu akşam sahneye çıktı. Koro halinde ve tek tek şarkı söyleyen engelli çocuklar vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Konserden elde edilen ücret ise down sendromlu çocukların eğitim gördüğü Nilüfer İş Okulları’nda eskiyen Atatürk büstünün yenilenmesi için kullanılacak.

Etkinliği gerçekleştiren Bursa Yıldırım Bayezid Inner Whell kulübü Başkanı Canan Ünekbaş, “20 kulüp arkadaşım ve 20 çocuk ile yaklaşık 3 aylık bir çalışmamızın, emeğimizin konseri olacak. Çocuklar bu gün koro da söyleyecekler aynı zamanda koroda hep birlikte halk müziği konseri de olacak. Bu gelir okula bağışlanacak. Okulun öncelikli ihtiyacı olan eskiyen Atatürk büstü için kullanılacak, eski olan Atatürk büstü yenilenecek" dedi.