Bu sömestr tatilinde Optimum’a gelen çocuklar, Buz Devri Macera Labirenti ile unutulmaz bir eğlence yaşayacak. Optimum AVM, yarıyıl tatilinde miniklerin eğlenceli zaman geçirebilmeleri için muhteşem bir etkinlik getiriyor.

Yenilenen yüzüyle misafirlerine daha konforlu ve keyifli bir hizmet sunan Optimum, yarıyıl tatilinde minik misafirleri için özel tasarlanmış Buz Devri aktiviteleriyle unutamayacakları keyifli anlar yaşatacak. Optimum ana etkinlik alanında kurulacak labirentle minik ziyaretçiler eğlenerek öğrenecekleri yepyeni bir etkinlik ile tanışacak. Buz Devri labirentinde zorlu parkuru tamamlayan çocuklar eğlenceli atölyelere katılacak.

Etkinlik, 20–26 Ocak tarihleri arasında 12.00’den 20.00’ye kadar Türkiye’de ilk kez İzmir Optimum’da gerçekleşecek. “Buz Devri Macera Labirenti” etkinliğine, etkinlik tarihleri boyunca, aynı gün içerisinde toplamda 50 TL ve üzeri alışveriş Optimum Club üyesi ailelerin çocukları ücretsiz olarak katılabilecek. Macera Labirenti etkinlik alanında maske boyamadan oyun hamuruna, playstationdan greenboxa kadar birbirinden farklı etkinlikler çocukları eğlendirecek ve minikler tatilin tadını doyasıya çıkaracak. Birbirinden farklı şovlarla çocukları eğlendirecek olan Sid ve Scrat çocuklarla tanışıp hatıra fotoğrafı da çektirecek.