ANKARA (AA) - Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Onkoloji Kenti ve Lösante Hastanesini ziyaret ederek destek verdi.

LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Üstün Ezer, LÖSEV Onkoloji Kenti'ndeki etkinlikte yaptığı konuşmada, Beşiktaş ve Beşiktaş'ın yükselen yıldızı Çarşı'nın sosyal olaylarda çok duyarlı bir grup olduğunu, lösemili çocuklara sahip çıktıklarını belirtti.

LÖSEV Onkoloji Kenti ve Lösante Hastanesinin 10 Mayıs'ta açılışının yapılacağını, Çarşı grubunun bu olaya dikkati çekmek ve destek için Ankara'ya geldiğini anlatan Ezer, büyük bir açılış yapacaklarını söyledi. Ezer, hastanenin çok donanımlı ve LÖSEV Onkoloji Kenti'nin de Avrupa'nın ilk onkoloji kenti olacağını dile getirdi.

Kanser hastalarının lösemide yalnız olmadıklarını göstereceklerini ve hastanede ücretsiz hizmet verileceğini belirten Ezer, kanser hastalığının arttığına dikkati çekti.

Kanser araştırma merkezi kurduklarını ifade eden Ezer, "Biz diyoruz ki tuğla koyun, taş koymayın. Bir an önce bu hastaneyi açalım" ifadesini kullandı.

Ezer, hastaneyle ilgili tartışmaların son bulmasını, hastanenin sadece LÖSEV’in olmadığını sözlerine ekledi.