İZMİR (AA) - İzmir'de küçük yaştaki çocuğu darbettiği iddiasıyla emniyette ifadesi alınan esnafın, kendisini rahatsız ettiği için çocuğa sinirlendiğini ve eylemi bu yüzden gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.


Dün, Kemeraltı İpek Pazarı Caddesi'nde çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan olayın ardından ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürülen Musa D'nin (36) işlemleri sürüyor.

Asayiş Şube Müdürlüğünde ifadesi alınan zanlının, çarşıda esnaflık yaptığını, bölgede her gün çok sayıda çocuğun toplanarak esnafı rahatsız ettiğini, olay günü darbettiği çocuğun kendisiyle alay edip şapkasını aldığını, bu nedenle sinirlendiğini ve eylemi gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

Bu arada, darbedilen çocuğun bulunması için çalışmalarını sürdüren ekipler, bölgedeki iş yerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.

Dün, tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda seyyar satıcının, kovalayarak yakaladığı çocuğu havaya kaldırıp yere fırlatması ve çevredekilerin duruma tepki göstermesi, iş yerinin güvenlik kamerasına yansımıştı.