Turkcell ana sponsorluğunda düzenlenen ’İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı’, sürprizleri ile Harbiye İstanbul Kongre Merkezi’nde açıldı.

Anne, bebek ve çocuklara yönelik ürün ve hizmetler sunan firmaların buluştuğu ’İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı’, bu yılda çeşitli etkinliklerle kapılarını açtı.

İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen fuarda tiyatro sever aileler unutulmadı, fuar alanına kurulan tiyatro sahnesinde üç gün boyunca 9 kukla tiyatrosu sahnelenecek.

Ailelere ve çocuklara unutulmaz üç gün yaşatmayı hedefleyen İBS, iki farklı konseptte hazırlanan 15 partiye de ev sahipliği yapıyor. Çevre bilincinin gelişmesine katkıda bulunmayı hedefleyen İBS, kurulan botanik alanı ziyaret eden çocuklara çınar ağacı fidesi hediye ediyor.

BUZ PİSTİNDE ŞOV

Ziyaretçilerine unutulmaz üç gün yaşatmayı hedefleyen İBS, Harbiye İstanbul Kongre Merkezi’nin içine kurduğu buz pistinde eğlenceli etkinlikler düzenliyor. Noel Babalı ve karlar ülkesi temalı partilerde yeni yıl kutlamalarına erken başlayan aileler, kurulan buz pistinde de kış rüyasına pek çok şovla devam ediyorlar.

TÜRKİYE’NİN DUAYEN İSİMLERİ DE AĞIRLANACAK

Üç gün boyunca devam edecek olan fuarda Yalvaç Ural, Yekta Kopan, Derya Baykal, Pınar Mermer, Elif Doğan, Tülin Kozikoğlu ve Duygu İçil’in de aralarında bulunduğu pek çok ünlü isim hem ailelerle bir araya gelip sohbet edecek hem de kitaplarını imzalayacak.

KAZANDIRAN YARIŞMALAR AİLELERİ BEKLİYOR

Sosyal medya kanalları üzerinden 10 farklı yarışma düzenleyen ve aileleri ödüllendiren İBS, fuar alanında ebeveynleri ve çocukları yarıştıracak. Kazanan ailelere ise birbirinden güzel hediyeler verilecek.

“ÇOCUKLARI İÇİN EN İYİSİNİ İSTEYEN AİLELERİ ÜÇ GÜN BOYUNCA AĞIRLIYORUZ”

Türkiye’nin ilk ve tek aile festivalini düzenleyen Genel Müdür Seçil Fida yaptığı konuşmada, İBS olarak üç yıldır zor ve önemli bir iş yaptıklarını belirterek, “Çocuklar için en iyisini isteyen aileleri üç gün boyunca ağırlıyoruz. Sorularını dinleyip cevaplayan uzmanlarla, sağlıklı ve güvenilir ürünlerle, yaratıcı oyunlarla ve çocuklarıyla birlikte doyasıya eğlenecekleri etkinliklerle buluşturuyoruz. Bu yıl hep birlikte yine çok eğleneceğiz, çok kazanacağız” dedi.

Birbirinden güzel renkli şovların da olacağı İBS Anne, Bebek, Çocuk Fuarı 12-14 Aralık tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor olacak.