ANKARA (AA) – Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girecek öğrencilere başarı diledi.

Acehan, yayımladığı mesajda, YGS’nin hem eğitim hayatının devamı, hem de kariyer açısından önemli olduğunu belirtti.

Lider ve gelişmiş bir ülke olmak için eğitimli ve yetişmiş insan gücüne ihtiyaç olduğuna işaret eden Acehan, şunları kaydetti:

"Geleceğimizin teminatı olan ve yarınlarımızı emanet edeceğimiz gençlerimiz hayallerindeki mesleğe ulaşmak için bu sınava gece gündüz demeden en iyi şekilde hazırlandılar. Sınav sonucunda her birinin en iyi sonucu alacağınızdan eminim. Ancak şunu da unutmamalıdır ki hayat sadece YGS'yi kazanmaktan da ibaret değildir. Sınavı kazanamamak da asla dünyanın sonu değildir. Öğrencilerimizin bu duygu ve düşüncelerle stresten ve heyecandan uzak bir şekilde sınava girmeleri durumunda bugüne kadar elde ettikleri bilgi ve birikimlerini en üst düzeyde sınavda yansıtacaklarına inanıyor, sınavına girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Dileğimiz, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin YGS'yi başarıyla tamamlayarak, emeklerinin karşılığını en iyi şekilde almalarıdır."