ÇANKIRI (AA) - Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 Ekim Çarşamba günü kentte 1 milyar 400 milyon değerindeki 144 tesisin açılışını yapacağını bildirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Çankırı'ya gerçekleştireceği ziyaret ile ilgili Valilik Toplantı Salonu'nda basın toplantısı düzenleyen Özcan, Erdoğan'ı kentte ağırlayacak olmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi.

Erdoğan'ı en iyi şekilde ağırlamak istediklerini ifade eden Özcan, "Sayın Cumhurbaşkanımızın Çankırı ziyaretinin sorunsuz şekilde geçmesi için bu toplantıyı düzenliyoruz. Cumhurbaşkanımızı en güzel şekilde ağırlamak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti sırasında Belediye Meydanı'nda açılışlar yapacağını bildiren Özcan, "Sayın Cumhurbaşkanımız 1 milyar 400 milyon değerinde 144 hizmetin açılışını gerçekleştirecek" ifadesini kullandı.

Ziyarete ilişkin alınacak tedbirlerin de görüşüldüğü toplantıya AK Parti Çankırı Milletvekilleri Hüseyin Filiz ve Muhammet Emin Akbaşoğlu, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Garnizon Komutanı İstihbarat Kurmay Albay Yusuf Bayazıt, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, Baro Başkanı Erkan Köroğlu, vali yardımcıları Zafer Engin, Fatih Yılmaz, Hüseyin Demirbaş ve Meral Demirbaş, İl Jandarma Komutanı Albay Halil Altıntaş, İl Emniyet Müdürü Cengiz Öztürk ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.