İSTANBUL (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kısıklı'daki konutunun önünde toplanan vatandaşlar, doğum günü dolayısıyla kendisine sevgi gösterisinde bulundu.

Vatandaşlar, ellerinde "Uzun yollar uzun adamla yürünür", "Kahraman bekleyen yığınlarını kahramansız bırakma Allah'ım", "İyi ki doğdun REİS" ve "Ömrünüz bereketli olsun" yazılı pankartlar ve Erdoğan posterleri taşıyarak, tezahüratlar eşliğinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutladı.

Cuma namazına gitmek için konutundan çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kalabalığı görünce aracından indi. Vatandaşların yanına giden Erdoğan, teşekkür ederek, bazılarıyla tokalaştı, bazılarıyla da fotoğraf çektirdi.

Kalabalığa seslenen Erdoğan, gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek, şunları söyledi:

"Bugüne kadar nasıl bu yolda yürüdüysek, bundan sonra da kararlı bir duruşla yürümeye devam edeceğiz. Allah'ın bizlere verdiği ömrü inşallah bu yolda tüketmekte kararlılığımız var. Bu kararlılığımızla sonuna kadar inşallah sürdüreceğiz. Bütün derdimiz, milletimizin dünya ülkeleri arasında en üst sıralara çıkmasıdır. Bütün derdimiz, aşkımız, ülkemizin muasır medeniyetler seviyesinin üstünde, en üstün bir yere inşallah ulaşmasıdır. Bu konuda kararlılığımız var. Bu konuda duamız ve temennimiz var. İşte bu konuda sizler varsınız. Hep beraber bu yolda yürümeye inşallah devam edeceğiz."

Vatandaşlar, hitabının ardından Erdoğan'a, üzerinde "Büyük reis seni seviyoruz" yazısı bulunan doğum günü pastası verdi. Bir süre daha vatandaşları selamlayan Erdoğan, aracına binerek Kasımpaşa Merkez Camisi'ne gitti.

Muhabir: Halil İbrahim Başer, Hanife Sevinç, Andaç Hongur